Hoe werkt het?

Vragen?


Heeft u nog vragen? Stuur me gerust een mail naar roy@hypnotherapie-limburg.be en ik beantwoord al uw vragen zo snel mogelijk.

VIRTUELE MAAGBAND

Afslanken zonder honger en zonder dieet

met de Virtuele Maagband

Wat doet het?

 

Om sterk af te slanken, gebruiken we in het programma "Virtuele Maagband" 3 hypnosesessies. Tijdens de eerste sessie hebben we een gesprek over uw eetgewoonten, hoe uw eetgewoonten er uit zien; waar u het moeilijk mee hebt, wat u beter afgaat, wat uw doelen zijn, en dergelijke. Het helpt daarbij als u de week voor uw eerste afspraak dagelijks opschrijft wat u die dag gegeten hebt.

 

U gaat al tijdens die eerste sessie in hypnose om uw eetgewoonten alvast te corrigeren en om u voor te bereiden op de komende "virtuele operatie", waarbij uw onderbewustzijn in hypnose wordt verteld dat uw maag kleiner wordt door het inbrengen van een maagband. U begint dan ook met het bijhouden van een dagboek van al uw eten en drinken: schrijf nauwkeurig alles op en breng uw eetdagboek mee naar de tweede sessie. Dit is héél belangrijk!

 

 

Tijdens die tweede sessie doen we meestal al de "virtuele operatie". In hypnose wordt uw onderbewustzijn verteld dat uw maag verkleind wordt aan de hand van een operatie. Het maakt niet uit dat u bewust weet dat er geen echte operatie heeft plaatsgevonden; het onderbewustzijn reageert op de suggesties dat dat wel zo is, en als gevolg treedt er sneller een verzadigingsgevoel op. Dit is geen hocus-pocus of New Age, het is gewoon toegepaste psychologie. Het onderbewustzijn reageert op suggestie en wie in hypnose is, is ook vatbaarder voor suggestie.

 

Na de virtuele operatie krijgt u ook een geluidsopname om naar te luisteren, elke dag minstens 1x, gedurende 4 weken. Deze geluidsopname versterkt het effect en het is absoluut essentieel om er elke dag naar te luisteren, liefst op een vast moment, bijvoorbeeld vlak voor het avondeten.

 

De derde  sessie is opvolging en wordt gebruikt om eetgewoonten nog bij te schaven en eventueel nog blokkades in het onderbewustzijn weg te werken.

 

Wanneer begin ik af te slanken?

 

Al na de eerste sessie begint u af te slanken. Uw eetgewoonten worden al aangepakt tijdens die eerste hypnose en het effect moet onmiddellijk zijn. Hypnose maakt gebruik van uw motivatie; dwz., hoe sterker uw motivatie, hoe sterker het effect. Wie gemotiveerd is, haalt dus al vanaf de eerste sessie resultaat. Reken tijdens de eerste weken dan op 1 à 2 kg per week en nadien wordt het 0,5 tot 1 kg per week. Resultaten verschillen van persoon tot persoon.

 

Wat als ik veel suiker drink?

 

Dan is het raadzaam om al voor de eerste sessie te switchen van suikerhoudende dranken naar suikervrije, omdat het bij het drinken van suiker weinig uitmaakt hoe groot de maag is -- de frisdrank loopt er gewoon door. Dus dit is een belangrijk punt voor wie geïnteresseerd is in de virtuele maagband: het werkt niét als u een suikerdrinker bent. We zullen dan tijdens de eerste sessie de nodige hypnotische suggesties geven om uw onderbewustzijn te herprogrammeren van suikerhoudende naar suikervrije dranken.

 

Wat als ik diabetes heb?

 

Hypnose is ongevaarlijk en ook wie diabetes heeft, kan in hypnose gaan. Voor wie diabetes heeft, is het erg belangrijk om een gezond lichaamsgewicht te krijgen en te houden. Dit programma is dus zeker geschikt voor eenieder die een ongezonde BMI heeft en zich betere eetgewoonten moet aanmeten.In geval van twijfel, kan u zich laten adviseren door uw arts.

 

 

 

Ik heb al zo veel geprobeerd... Waarom zou dit werken?

 

Dit is een vraag die ik vaak krijg. Vele mensen beginnen de hoop op te geven na het zoveelste dieet en de zoveelste jojo-ervaring. Maar de Virtuele Maagband is géén dieet. Het is de aanpassing van uw eetgewoonten en een versnelling van het verzadigingsgevoel. Hypnose is daarbij een bijzonder krachtig hulpmiddel; het is wat de werking mogelijk maakt. Hypnose is rustgevend, aangenaam, en bijzonder effectief om in het onderbewustzijn de problemen aan te pakken, zoals slechte eetgewoonten. We kunnen dan ook stellen dat de Virtuele Maagband effectief is bij ongeveer 90% van de mensen. Motivatie is dé sleutel: hypnose maakt immers gebruik van uw motivatie om het eindresultaat te bekomen.

 

Wat is de prijs?

 

De kostprijs van het volledige programma, inclusief geluidsopname, bedraagt €375 inclusief 21% BTW.

 

Klik hier om uw afspraken in te schrijven.

U kan ook  bellen naar 0473-74.89.62 (vanuit Nederland: +32-473-74.89.62). De wachttijd is gewoonlijk één à twee weken.

 

Kort en bondig

1

Hypnose is een heel goede manier om gewicht af te vallen en/of een hardnekkige snoepgewoonte aan te pakken.

2

De Virtuele Maagband is specifiek voor mensen met een BMI van 30 of hoger.

3

Een vooropgesteld programma van 3 sessies, met telkens ongeveer één week tussen, zet uw afslankproces in gang.

4

De Virtuele Maagband is géén dieet. Het zorgt door hypnose voor een correctie van uw eetgewoonten.

5

U houdt intussen een eetdagboek bij en luistert na de tweede sessie dagelijks naar een geluidsopname gedurende 4 weken. Dit versterkt het effect van de hypnoses.

Wat als mijn BMI lager is dan 30?

Heeft u geen nood aan 20 kg of meer gewichtsverlies, dan kan u ook een "gewone" therapie voor gewichtsverlies of tegen suikerverslaving volgen. Dit zijn therapieën van telkens 3 sessies die specifieke eetproblemen aanpakken. Meer info hierover vindt u op de pagina van Roy Dictus' website, "Gewicht Afvallen".

Afspraak?


Om snel uw afspraken te maken, kan u hier de afspraken inschrijven, rechtstreeks in mijn agenda.

Hypnotherapie Roy Dictus

Terwouwenstraat 80

B-3800 Zepperen (Sint-Truiden)


Een kwartiertje van Hasselt, een uurtje vanuit Antwerpen of Brussel.


Ik ben beroepshypnotiseur en ben opgeleid en gecertificeerd in de Verenigde Staten bij de National Guild of Hypnotists en het Dave Elman Institute.
(c) 2012-2019 Hypnotherapie Roy Dictus, Alle Rechten Voorbehouden.